HOTO Tools kortingscodes

hototools.comHieronder vind je de laatste HOTO Tools-kortingscodes, speciale aanbiedingen en couponcodes. Met deze promotiecodes kunt u geld besparen op schroevendraaiers, luchtpompen, draagbare stofzuigers, spin scrubbers, zaklampen en autowasmachines.

20% korting

Kortingscode:
Geldig tot en met: 30 september 2024
Gebruik deze HOTO Tools kortingscode voor 20% korting.

$10 korting bij Hototools.com

Couponcode:
Geldig tot en met: 31 december 2024
Ontvang $10 korting op je bestelling met deze HOTO Tools kortingscode.

5% korting met deze HOTO Tools kortingscode

Kortingscode:
Geldig tot en met: 30 november 2024
Je ontvangt namelijk 5% korting met deze speciale kortingscode bij HOTO Tools. Vergeet deze vouchercode niet.

$10 korting vanaf $29.99

Actiecode:
Geldig tot en met: 31 december 2024
Ontvang $10 korting op je bestelling met deze HOTO Tools kortingscode. De actiecode is geldig bij een minimale bestelwaarde van $29.99.

Bespaar 5%

Geldig tot en met: 31 december 2024
Ga je bij HOTO Tools bestellen? Met de Hototools.com kortingsbon ontvang je 5% korting.

$15 korting

Promotiecode:
Geldig tot en met: 31 december 2024
Ga je bij HOTO Tools bestellen? Met de Hototools.com kortingsbon ontvang je $15 korting. Voor deze coupon code moet je een bestelling plaatsen met een totaalbedrag van $69.99.

HOTO, de afkorting van home tools in het Engels, is opgericht om een ​​strak modern design te brengen naar uw doorsnee gadgets zonder in te leveren op functionaliteit.

Van “home tools” tot “de coolste technische gadgets”, HOTO biedt niet alleen traditionele home tools, maar is ook toegewijd aan het creëren van moderne tools voor een nieuwe levensstijl. HOTO streeft ernaar om complexiteit weg te nemen en intuïtie te introduceren in ogenschijnlijk alledaagse taken, en hoopt inspiratie op te wekken met zijn minimalistische en esthetisch aantrekkelijke tools. Nieuwe mogelijkheden ontstaan ​​door langzaam schroeven in te draaien tot het geleidelijk vormgeven van iemands ideale leven.

HOTO behoort tot het Xiaomi-ecosysteem en ontwerpt en produceert al jaren home tools voor Xiaomi (Mijia).

In juli 2019 verpletterde een gloednieuwe elektrische schroevendraaier —— Mijia 3.6V snoerloze schroevendraaier de markt voor home tools met meer dan 40.000 verkochte eenheden in minder dan 30 uur. In november 2019 werd een ander indrukwekkend product —— Mijia precisieschroevendraaier gelanceerd, en sindsdien zijn er meer dan 3 miljoen stuks van verkocht. Al deze producten zijn ontworpen en geproduceerd door HOTO.

Tot op heden hebben HOTO home tools producten een verbluffend aantal van 26 internationale design awards gewonnen, waaronder 7 iF Design Awards, iF TOP 100 in Azië, Red Dot Design Awards, IDEA Design Awards en Good Design Awards.

Als je iets op Hototools.com wilt kopen met de goedkoopste prijzen, kijk dan of er een HOTO Tools kortingscode beschikbaar is.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 Klik hier kopieert de kortingscode en ga naar de webshop.